lunes, 13 de junio de 2011

Recursos educatius - Edublogs

FÈRRIZ, L,M, Vull un mòbil! Com educar els nostres fills en les noves tecnologies, Barcelona: Ed. Ara llibres, 2010, Pàg, 160.

Aquestos blocs no es diferencien pràcticament dels habituals blocs personals, tant sols que estan utilitzats amb finalitats educatives, per eixe motiu te l´extensió de .edublogs per diferenciar.los dels altres. Un espai on publicar idees, fotografies, vídeos... on els alumnes o professors poden realitzar comentaris al respecte.

"Els blogs dels docents són un espai en el qual els diferents mestres comparteixen idees, experiències, recursos, inquietuds i enllaços a pàgines d´interès educatiu"

"Els blogs dels alumnes els permeten crear els seus propis textos, llegir els dels altres, opinar, reflexionar, debatre i realitzar treballs de recerca en equip"

El blocs són alguns dels espais virtuals d´organització més estables i d´ordre de l´informació que hi ha en Internet. Disposa d´un registre de les entrades per anys, mesos o dies, és pot realitzar categories, etiquetes, enllaços... tot el que vulguem incorporar te una forma de fer.ho.

L´únic que te de problemàtica, és que en relació al desenvolupament d´altres xarxes socials, els blog han quedat massa estàtics i freturosos de dinamisme amb el seu funcionament. No disposen de xat, ni d´actualitzacions del usuaris que seguim o ens segueixen. No obstant veiem de certa importància eixa estabilitat de l´informació exposada.

Links Edublogs:

plasticayvisual.edublogs.org/
luciaag.edublogs.org/
edu-plastica.blogspot.com/
lbeloso.blogspot.com/
espiralcromatica.wordpress.com/

...

1 comentario:

  1. Music news and artist biography site. You can find a lot of information on new artists, singles, reviews about music and a lot more. Enjoy.
    http://www.musicdisk.net/

    ResponderEliminar