martes, 1 de febrero de 2011

Crear hoy las escuelas de mañana (REDES)

"Els nens d´avui son probablement la generació mes sofisticada que mai haja existit"
Richard Gerver

Documental on ens mostra les diferents maneres d´aprenentatge en les noves escoles, utilitzant el treball interdisciplinari i el "empoderament" (desenvolupar en el beneficiari, confiança amb les seves pròpies capacitats). El professors acompanyen als alumnats amb diferents tasques que cadascú fa diferent a d´altres, explorant potencialitats per formar a l´alumnat. No hi ha obsessió per el resultat de les tasques, si no pel contrari referit íntegrament al proces emprat.

Aquestes escoles de nens estan molt informatitzades: pantalles i taules digitals on els nens investiguen i descobreixen en aquestes primerenques edats. Hi ha empatia per incitar al coneixement de l´alumnat, d´aquesta mena gestionen les seves emocions els alumnats.

Utilitzen la formula JOC - APRENENTATGE per educar als seus alumnes. La veritat un sistema molt ambiciós que per desgracia no tots els nens poden arribar a gaudir i menys formar.se.



Nunca había sido tan marcado el abismo entre dos generaciones. Mientras los niños de hoy hacen sus deberes con ayuda de Internet y crecen sumergidos en las redes sociales, los adultos y profesores siguen aplicando una educación anquilosada, basada en formas de vida de hace dos siglos, sometida a la presión de los resultados académicos y a las agendas políticas.

Richard Gerver, uno de los líderes educativos actuales más inspiradores cree en devolver la pasión por la enseñanza a los profesores y el placer del aprendizaje a los alumnos. Aunque esto no será posible hasta que los jóvenes expresen lo que esperan del mundo y la educación les ayude a encontrar su lugar en la sociedad.

Info: www.redesparalaciencia.com/programa-redes

No hay comentarios:

Publicar un comentario