martes, 7 de junio de 2011

Recursos educatius - Pissarra digital, portàtils, tablets PC, PDA...



FÈRRIZ, L,M, Vull un mòbil! Com educar els nostres fills en les noves tecnologies, Barcelona: Ed. Ara llibres, 2010, Pàg, 155.

La pissarra digital interactiva (PDI) és una eina força important en l´aula, ja que aprofita tant per a que la professora/or mostre continguts com també l´alumnat interactue en els exercicis preparat per la professora/or. Interconnectat amb la pissarra: els tablets PC, portàtils i les PDA de cada alumne, facilita l´immediatesa del diferents resultats dels alumnes plasmats en la pissarra digital. També per a les presentacions audiovisuals, exercicis, activitats en grups, recerca d´informació... aquestes eines representen una dinàmica immediata què cal valorar positivament.

"Les sessions realitzades amb pissarres digitals resulten més atractives i motivadores tat per els alumnes com per a professors, augmenten la participació i la interacció entre ambdós, aprofiten al màxim altres recursos educatius i esdevenen una font inesgotable d´informació i de recerca compartida. El seu ús és molt senzill i d´aquesta manera s´augmenta l´autoestima del professor"

No hay comentarios:

Publicar un comentario