viernes, 3 de junio de 2011

Mi cueva


FÈRRIZ, L,M, Vull un mòbil! Com educar els nostres fills en les noves tecnologies, Barcelona: Ed. Ara llibres, 2010, Pag, 131.

Mi cueva:

La xarxa social dels menors i en la que no pot accedir ningú major de 18 anys. Aquesta xarxa esta controlada per pedagogs i psicòlegs que tenen un control exhaustiu del continguts que munten les usuàries/is, a més comproven telefònicament que els usuaris son menors de 18 anys parlant amb els pares i usuàries/is. Aquesta xarxa social es un projecte de protégeles.com, un espai on pares i professionals enfoquen les seves energies per a la protecció dels menors front al pedòfils d´Internet. Mi cueva té més de 20.000 usuàries/is registrats i verificats de que són menors. És la primera xarxa social amb aquestes característiques a l´Estat Espanyol, d´aquesta mena molts de pares i mares es troben més tranquils saben que les seves filles i fills estan utilitzant un mig de comunicació social digital controlat per professionals.


RUIZ, Maruxa, “Una 'web' prohibida a los mayores de 18 La Red protege a los niños limitando el acceso a adultos", El País, 29/10/2008 [texto on-line] [fecha de consulta 2/06/2011]
http://www.elpais.com/articulo/Pantallas/web/prohibida/mayores/elpepirtv/20081029elpepirtv_2/Tes

Exposem algunes dades del Ministeri d´Educació, Política Social i Esport, sobre l´us d´Internet en els menors:

- el 86% dels menors que naveguen per Internet ho fan sense filtres.
- El 44% d'aquests nens s'ha sentit assetjat sexualment almenys una vegada a través d'Internet.
- El 30% ha donat el seu telèfon a desconeguts.
- El 16% ha donat la seva adreça.
- El 14,5% s'ha citat amb un desconegut.
- El 83% dels joves, entre 14 i 22 anys, que usen Internet, estan registrats almenys en una xarxa social online.

No hay comentarios:

Publicar un comentario